De Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar wil graag bijzondere, vernieuwende en verrassende concerten geven. Gewoon, op de markt, in het centrum van Zevenaar of voor de bewoners van de Pelgromhof. Vermaard in de regio is ons oliebollenconcert, waarvoor we het Musiater huren. Concerten, waarvoor ons orkest van ca. 50 mensen wekelijks studeert onder leiding van een deskundige dirigent. Een vakman, met een opleiding op HBO-niveau en voldoende ervaring om een orkest als het onze te leiden. Een deel van onze leden heeft een eigen instrument, maar dat is niet voor iedereen weggelegd.  

Wij willen kinderen graag de mogelijkheid geven om een muzikale opleiding te volgen en stellen daarvoor graag een instrument ter beschikking. Voor ouders van beginnende muzikanten is het kopen van een eigen instrument een grote investering. Wij bieden de kinderen ook de mogelijkheid om al snel mee te gaan doen bij een leerlingenorkest, waar kinderen kennis kunnen maken met samen spelen. 

U begrijpt waarschijnlijk dat wij als vereniging de nodige kosten maken. Hier staan ook opbrengsten tegenover. Onze leden betalen contributie, we vragen entree voor sommige concerten we krijgen subsidie van de gemeente. Toch is dit niet voldoende om alle kosten te dekken. En daarom doen wij graag een beroep op uw steun. 

Wilt u onze vereniging financieel steunen? Wij zijn blij met elke bijdrage. U kunt uw bijdrage overmaken naar de volgende rekening:

NL35RABO 0374 8101 41