Maak je muziek of wil je het leren?

Bij de Stedelijke Muziekvereniging is plaats voor ervaren muzikanten, maar ook als je graag een instrument wilt leren spelen, ben je van harte welkom. De Stedelijke Muziekvereniging geeft je een instrument in bruikleen en helpt je eventueel met het zoeken naar een geschikte docent. Hiervoor werkt SMZ onder andere samen met het Musiater. 

SMZ is een harmonieorkest. Dat wil zeggen dat er veel verschillende instrumenten in het orkest voorkomen. Houten (hobo, fluit, klarinet, fagot en saxofoon) en koperen blaasinstrumenten (trompet, hoorn, bariton, trombone en bas) en slagwerk (o.a. drums, pauken en melodisch slagwerk zoals marimba of vibrafoon). 

Contributie

De jaarcontributie bedraagt 198 euro en kan ook in maandelijkse termijnen( 16,50 euro) of per kwartaal (49,50 euro) betaald worden.  (gewijzigde bedragen  vanaf 1 juli 2017) Voor jongeren tot 18 jaar is de jaarcontributie 156 euro.

Kennismaken met SMZ?

Wil je eens op een repetitie van SMZ komen kijken, dan ben je van harte welkom. We repeteren elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in de aula van het Liemers College in Zevenaar. Kijk voor meer gegevens bij “contact”.