SMZ Concerten

zo dec 30, 2018 @12:00 - 18:00 uur
Eindejaarsconcert Musiater
zo mei 19, 2019 @08:00 - 18:00 uur
Concertmiddag Musiater

Login Form

Hallo

Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar : Van Borsato tot Brahms

 

Bijzonder, verrassend en vernieuwend. Dat zijn de concerten van de Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar. Of het nu gaat om de medewerking verleend aan Zènders Symphonica of deelname aan het Hanzefestival in Zutphen, waar de deskundige jury enthousiast reageerde op het programma dat was samengesteld. Het oliebollenconcert, dat de concertvereniging sinds 1987 jaarlijks in het Musiater geeft, is vermaard. Natuurlijk om de lekkere oliebollen in de pauze, maar vooral om de interessante cross-overs. Dansers, cabaretiers, verschillende zangers en zangeressen en instrumentale solisten passeerden de revue.

 

De Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar bestaat uit zo’n 50 muzikanten. Het leuke aan spelen bij een orkest als SMZ is dat alle verschillende muziekstijlen aan bod komen. Nieuwe muzikanten zijn van harte welkom bij de Stedelijke Muziekvereniging Zevenaar. Dat geldt voor ervaren muzikanten, maar ook kinderen en volwassenen die een blaasinstrument of slagwerk willen leren spelen zijn bij SMZ aan het juiste adres. De muziekvereniging stelt gratis een instrument ter beschikking en bemiddelt bij het volgen van muziekles.

 

Heeft u interesse? U bent altijd welkom tijdens onze wekelijkse repetitieavond: dinsdag vanaf 19.45 uur in het Liemers College in Zevenaar, Locatie Zonegge (07-09).

Afbeeldingen

admvff4z55nwy5azsg5e.jpg